San Ramon Valley High School

Bell Schedules » Rally Schedule

Rally Schedule

Rally Schedule 8/18, 2/2, 5/25
Description / Section Start Time End Time Length
Period A 7:35 AM 8:25 AM 50 min
Period 1 8:30 AM 9:10 AM 40 min
Period 2 9:15 AM 9:55 AM 40 min
Brunch 9:55 AM 10:05 AM 10 min
Period 3 10:10 AM 10:50 AM 40 min
Period 4 10:55 AM 11:35 AM 40 min
Lunch 11:35 AM 12:10 PM 35 min
Period 5 12:15 PM 12:55 PM 40 min
Period 6 1:00 PM 1:40 PM 40 min
Rally (optional) 1:45 PM 2:45 PM 60 min