San Ramon Valley High School

Bell Schedules » Homecoming

Homecoming

Homecoming 10/13/17
Description / Section Start Time End Time Length
Period A 7:50 AM 8:25 AM 35 min
Period 1 8:30 AM 9:05 AM 35 min
Period 2 9:10 AM 9:45 AM 35 min
Brunch 9:45 AM 9:55 AM 10 min
Period 3 10:00 AM 10:35 AM 35 min
Period 4 10:40 AM 11:15 AM 35 min
Lunch 11:15 AM 11:50 AM 35 min
Period 5 11:55 AM 12:30 PM 35 min
Period 6 12:35 PM 1:10 PM 35 min
Rally (optional) 1:20 PM 2:20 PM 60 min
Parade (optional) 2:40 PM 3:10 PM 30 min