San Ramon Valley High School

Bell Schedules » Wellness Day 3/29/19

Wellness Day 3/29/19

Wellness Day 3/29/19 Minimum day ending at 12:35 PM
Description / Section Start Time End Time Length
Homeroom 8:30 AM 8:45 AM 15 min
Passing 8:45 AM 8:50 AM 5 min
Workshop A 8:50 AM 10:00 AM 70 min
Brunch 10:00 AM 10:10 AM 10 min
Passing 10:10 AM 10:15 AM 5 min
Workshop B 10:15 AM 11:25 AM 70 min
Passing 11:25 AM 11:30 AM 5 min
Workshop C 11:30 AM 12:35 PM 65 min